Doorlopend krediet

Als je op deze pagina bent uitgekomen ben je waarschijnlijk op zoek naar een lening, oftewel krediet. Een veel gekozen manier om geld te lenen is het doorlopend krediet. Toch is het ene doorlopend krediet het andere niet, bij sommige verstrekkers ben je op de lange termijn een stuk meer geld kwijt dan bij andere aanbieders. Daarom is het slim om van tevoren te vergelijken. Doorlopend krediet vergelijken is iets waar KredietSpotter in gespecialiseerd is.

Hoe werkt KredietSpotter voor doorlopend krediet?

Op deze site kun je gemakkelijk aangeven wat het gewenste leenbedrag is, wat je leendoel is (waarvoor je het geld wil gaan gebruiken) en of je liever een doorlopend krediet of een persoonlijke lening wil. In beide gevallen wordt er vliegensvlug een offerte voor je opgesteld. Het enige wat je nog hoeft te doen is je persoonlijke gegevens in te vullen. Heb je een negatieve BKR registratie? Veel geldverstrekkers maken hier een probleem van. KredietSpotter kan je echter in bepaalde gevallen zelfs hiermee helpen.

Kredietspotter

Doorlopend krediet uitgelegd

Omdat veel mensen niet precies weten wat de voorwaarden van hun lening zijn voordat ze er aan beginnen, willen we je kort uitleggen wat een doorlopend krediet precies inhoudt. Zoals het woord 'doorlopend' al suggereert, heb je met een doorlopend krediet een lening die je voor langere periode kunt aanhouden. Je kunt meerdere malen geld opnemen. Wanneer je geld opneemt begin je direct met afbetalen. Afbetalen gaat geheel boetevrij, zodat je geen onnodige onkosten maakt. Dit maakt het doorlopend krediet tot een zeer flexibele manier van lening. Voor meer informatie over hoe het doorlopend krediet precies in zijn werk gaat kun je het beste een offerte aanvragen via KredietSpotter. Een offerte aanvragen is geheel vrijblijvend en gebeurt op een snelle manier. Zo heb je in een handomdraai zekerheid of je je leendoel kunt najagen. Let op! Geld lenen kost geld!

KredietSpotter voordelen

  • BKR - veel lening verstrekkers maken er een probleem van als je een negatieve BKR registratie hebt. Met KredietSpotter heb je een kans dat het zelfs in dit geval mogelijk is om geld te lenen. Dit wordt per geval bepaald, dus laat je zeker goed informeren en wees eerlijk in het opgeven van je gegevens.
  • Verantwoord lenen - het doel van KredietSpotter is om op een zo transparant en verantwoord mogelijke manier leningen te verstrekken. Wil je verantwoord geld lenen dan is KredietSpotter dus een goede keuze.
  • Lage rente - met een rente vanaf 4,4% heeft KredietSpotter een percentage dat sterk concurreert met andere lening verstrekkers.
  • Duidelijkheid - niet alleen is de offerte erg duidelijk, ook is de site duidelijk in het verschaffen van informatie.
  • Oversluiten - ben je bekend met de term oversluiten? Hiermee wordt bedoeld dat je een duurdere lening 'inwisselt' voor een goedkopere. KredietSpotter kan je hiermee helpen, zodat je nog meer geld bespaart.
  • Persoonlijke leningen - naast doorlopende kredieten kan KredietSpotter je ook helpen met het vergelijken van persoonlijke leningen. Wat dit precies inhoudt lees je ergens anders op deze site.