Geld lenen met een BKR registratie

Heb jij een (negatieve) BKR registratie? Dan heb je er vast ervaring mee dat het lastig is om een lening af te sluiten. Een registratie bij het Bureau Krediet Registratie betekent namelijk vaak dat je aanvraag voor een lening al direct geweigerd wordt. Zit je in deze situatie, dan is er toch nog een oplossing. KredietSpotter vergelijkt namelijk op basis van je gegevens diverse geldverstrekkers; zelfs als je een BKR registratie hebt is het in sommige gevallen mogelijk dat je een lening krijgt. Dit is prettig om te weten, want het kan soms jaren duren voordat je van een BKR registratie af bent. Hoe het allemaal in zijn werk gaat lees je hier.

Het kan via KredietSpotter

Wil je een goede lening afsluiten, maar heb je wel een BKR registratie? Dan kun je bij KredietSpotter dus wél succes hebben. Per geval wordt er bekeken of het mogelijk is om het verzoek tot krediet in te willigen. KredietSpotter 'spot' wat voor jou de meest voordelige lening is. Hiervoor kijken ze naar diverse gecertificeerde geldverstrekkers. Op basis van jouw gegevens krijg je een persoonlijke offerte. Deze offerte is vrijblijvend: je kunt dus zelf nog kiezen of je wel of niet de lening afsluit.

Kredietspotter

Wat moet je doen?

Neem allereerst een kijkje op KredietSpotter. We hebben diverse vergelijkingssites bekeken en uit het onderzoek bleek dat KredietSpotter het meest geschikt is. Dit geldt overigens niet alleen voor mensen met een BKR registratie, maar voor iedereen. Je gaat als volgt te werk: je vult in wel bedrag je wil gaan lenen; je geeft je leendoel aan en of je een persoonlijke lening of een doorlopend krediet wilt. Vervolgens kun je je persoonlijke gegevens invullen. KredietSpotter stuurt je dan spoedig een offerte gebaseerd op onder andere je maandinkomen, je woonlasten, je dienstverband en je burgerlijke staat. Dit lijkt misschien veel, maar het geeft KredietSpotter de mogelijkheid om je een persoonlijke offerte aan te bieden.

Hoe wordt er over je lening besloten?

Als je een offerte hebt aangevraagd, dan is het een kwestie van wachten. KredietSpotter staat er om bekend om snel leningen te boordelen en je een offerte op te sturen. Heb je een BKR registratie? Dan wordt er aan de hand van je gegevens bekeken of een lening mogelijk is. Zoals gezegd is KredietSpotter vrij uniek, aangezien geld lenen zelfs mogelijk is met een BKR registratie. Wat voor jouw specifieke situatie het geval is krijg je dus eerlijk te horen. Let er wel op dat er voor doorlopend krediet en een persoonlijke lening verschillende voorwaarden kunnen zijn. Afhankelijk van je situatie kun je dus meer succes hebben voor de ene of de andere soort krediet. Het kan lonend zijn om van tevoren te achterhalen wat voor jou een goede lening is. Let op! Geld lenen kost geld!

Overige KredietSpotter voordelen

Naast de mogelijkheid om met BKR registratie een lening te vinden, biedt KredietSpotter meer:

  • Boetevrij aflossen - voor doorlopende kredieten geldt: de aflossing is boetevrij
  • Verantwoord lenen - KredietSpotter vindt verantwoord lenen erg belangrijk
  • Oversluiten - niet tevreden met je bestaande lening? Overweeg om te oversluiten; dit is meestal kosteloos